Skip to main content

Bij ons bouw je iedere dag aan je carrière!

Ditt. Officemakers

Ben jij klaar om ons salesteam te leiden en een sleutelrol te spelen in het succes van een snelgroeiende organisatie? Voor Ditt. Officemakers Amsterdam en Almelo bieden we je de kans om je ambities waar te maken en je verder te ontwikkelen in een strategische rol. We zoeken een Senior Business Developer die, net als wij, de drive heeft om Ditt. verder uit te breiden.

Wat ga je doen als Senior Business Developer?

Bij Ditt. Officemakers ontwerpen en realiseren we succesvolle en creatieve kantoorinrichtingen voor nationale en internationale opdrachtgevers met een projectomvang tot 10 miljoen euro. Onze organisatie groeit snel; met inmiddels ruim 70 collega’s zien we nog meer kansen voor uitbreiding. Als Senior Business Developer speel jij een sleutelrol in deze groei. Je breidt het salesteam uit en werkt samen met hen om leads te genereren, binnenkomende leads op te volgen en nieuwe kansen bij bestaande en potentiële opdrachtgevers te identificeren. Ook zorg je ervoor dat ons huidige netwerk goed onderhouden blijft, zodat we onze tevreden opdrachtgevers blijven ondersteunen.

Naast de uitbreiding van het salesteam ben jij verantwoordelijk voor de aansturing. Je zorgt voor structuur, plant en organiseert meetings en ondersteunt de ontwikkeling van de medewerkers en het team. Daarnaast bezoek je nationale en internationale beurzen, zoals Provada, Mipim en Expo Real en werk je met het team aan leads die binnenkomen via onze website en marketingactiviteiten.

Het team

Als toekomstig eindverantwoordelijke draag je zorg voor de doorontwikkeling van het team. Momenteel bestaat het salesteam uit 5 enthousiaste collega’s, maar het doel is het team verder uit te breiden. Op termijn is het onze ambitie dat je een meer strategische rol binnen de organisatie gaat vervullen. Dit houdt in dat je regelmatig overleg hebt met de managers van de afdelingen ontwerp, accountmanagement en projectmanagement. Daarnaast heb je regelmatig contact met het managementteam.

Wat we van je vragen

Om in deze rol succesvol te zijn, moet je een echte bouwer, leider en netwerker zijn. Je hebt de drive en het enthousiasme om een sterke impact te maken op Business Development en je team.

Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

  • Minimaal HBO-werk- en -denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 – 5 jaar ervaring opgedaan als saleslead of salesmanager;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre;
  • Ervaring in de vastgoedbranche is een pre;

Wat kun je van ons verwachten?

Als snelgroeiende organisatie bieden wij je de kans om door te groeien. Bovendien krijg je de ruimte om jouw rol op jouw eigen manier in te vullen.

Wat kun je verder van ons verwachten:

  • Een bruto maandsalaris van € 6.000, – tot € 7.500, -, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een functie voor 40 uur per week;
  • Beurzen en reizen naar het buitenland met Studio Alliance;
  • Een leaseauto ter beschikking voor de uitoefening van je functie;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en 8% vakantiegeld;
  • Een interessante bonusregeling;
  • Bij bewezen succes in deze rol bieden we je de kans om een strategische rol te spelen binnen de organisatie;
  • De mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen;
  • Diverse personeelsregelingen, zoals een fietsplan, een mobiele telefoon, laptop, reiskostenvergoeding;
  • Dagelijks een gratis lunch op kantoor;
  • Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten onder begeleiding van een personal trainer;
  • Toegang tot onze eigen sportschool in het pand. (locatie Amsterdam)

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan op de vacature van Senior Business Developer door op de sollicitatiebutton te klikken.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Karin de Greef, Senior RPO Recruiter via 06 – 42 45 64 84 of stuur een mail naar karin.de.greef@enhrsolutions.com.

Even voorstellen…

“Great Offices, Happy People” met deze gedachte staan wij elke ochtend op! We vinden het erg belangrijk dat je in het team past, prettig samenwerken is de helft van ons werkplezier.

Ditt ontwikkelt, creëert, ontwerpt en realiseert inspirerende en passende werkomgevingen voor de publieke en private ruimten met een sterke focus op kantoren. Wij beschikken over een veelzijdig team, dat kwaliteit en vakmanschap inbrengt vanuit haar sterke diversiteit en oorspronkelijkheid. Dankzij onze kantoren in het oosten en westen van het land stroomt er net zoveel Twentse nuchterheid als Amsterdamse bravoure door onze aderen. Dat maakt dat we durven, maar ook dat we realistisch zijn. Wij zijn een dynamisch team waarbij je de kans krijgt om te leren, ontplooien en presteren. Samenwerken, hard werken en teamspirit vinden wij belangrijk. Onze opdrachtgevers zijn divers, van start-ups tot multinationals. Dat we goed werk leveren bewijzen we elk jaar met tevreden opdrachtgevers en een solide groei.